En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal («LOPD») i la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que les dades personals i la informació que incorpori al formulari electrònic habilitat a aquest efecte, així com tota la documentació que ens remeti en format electrònic, s’introduiran en un fitxer denominat «Clients», amb la finalitat del tractament de les seves dades per donar curs a la seva sol·licitud de contacte o de petició de serveis.

El fet d’emplenar els camps amb dades de caràcter personal implica el seu consentiment per rebre comunicacions, via correu electrònic o sms amb les finalitats descrites anteriorment. El fet de no emplenar els camps obligatoris que apareixen en el formulari de registre electrònic podrà tenir com a conseqüència que Grup Carles Gestió i Projectes no pugui atendre la seva sol·licitud.

Així mateix, l’usuari té dret a exercitar gratuïtament els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a: Rbla. Sant Ferran, 45, 08700-Igualada, Barcelona, Espanya, trucant al +34 93 801 72 20 o per e-mail a gcarles@gcarles.com.